Eén antwoord van de overheid

Over Ondernemersplein.nl

Deze informatie is geplaatst door Antwoord voor bedrijven | Belastingdienst | Centraal Bureau voor de Statistiek | Kamer van Koophandel | Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Wat moet u regelen als u voor uzelf begint? Welke vergunningen heeft u nodig voor een uitbreiding van uw pand? Voortaan vindt u de antwoorden op al uw ondernemersvragen via Ondernemersplein.nl.

Overheidsinformatie voor ondernemers

Van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie. Via Ondernemersplein.nl vindt u informatie van de (semi-)overheid die u nodig heeft om te ondernemen. Dat voorkomt dat u steeds weer moet zoeken naar informatie. Het levert u dus meer tijd op om te ondernemen. En dat is wat veel ondernemers willen. En dat is ook wat het Ministerie van Economische Zaken, samen met de Kamer van Koophandel, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Belastingdienst, mogelijk wil maken met Ondernemersplein.nl.

Social media en webcare

Blijf via social media op de hoogte van nieuws en informatie voor ondernemers. Volg Ondernemersplein.nl op TwitterExternal link, LinkedInExternal link of Google+External link. Direct een vraag stellen op onze social media? Dat kan ook. U krijgt een reactie van het webcareteam van Ondernemersplein.nl of van één van onze partners.

Lancering 20 januari 2014

Op maandag 20 januari werd Ondernemersplein tijdens een feestelijke bijeenkomst officieel geopend door minister Kamp van Economische Zaken. De bijeenkomst vond plaats bij Robin Radar Systems in Den Haag en werd bijgewoond door partners van Ondernemersplein.nl, waaronder de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.

Denk mee en verbeter Ondernemersplein.nl

Wat is goed en wat kan beter? Wat mist u en wat had u anders gedaan? Laat het ons weten via de knop 'Uw mening', zodat u in de nabije toekomst nog meer kunt verwachten van Ondernemersplein.nl. Zoals online aanvragen en andere zaken meteen afhandelen. Maar ook inspiratie vinden in praktijkvoorbeelden van collega-ondernemers.

Aansluiten bij Ondernemersplein.nl

Op Ondernemersplein.nl regelen ondernemers eenvoudig hun zaken met de overheid en vinden zij antwoord op al hun ondernemersvragen. Daarom zoeken wij zoveel mogelijk partners die zich willen aansluiten.

Bent u een overheidsorganisatie met informatie voor ondernemers? En heeft u interesse om aan te sluiten bij het netwerk van Ondernemersplein.nl? Neemt u dan contactExternal link met ons op.

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven
Belastingdienst
Centraal Bureau voor de Statistiek
Kamer van Koophandel
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland